Céges rendezvények

Nagy tapasztalatokkal bírok ezen a téren, hiszen magyar és angol nyelven több száz rendezvényen vittem a prímet, miniszterelnöki megnyitótól szakmai konferenciák levezetésén át családi napokig, lényegében a paletta minden elemében dolgoztam. A tapasztalotok szerint ügyfeleim megelégedésére, mert a legtöbb cégnél visszahívnak dolgozni.

Konferenciák, szakmai bemutatók, megnyitók

Ahol precízen és pontosan, lehetőleg hibátlan modorban és öltözködéssel kell a publikumot végig vezetni az előzetesen megbeszélt programokon és helyszíneken. A megfelelő szakmai alázat és a helyes kommunikáció minden témán, még a talán számomra is ismeretlen profilokon is átsegített. Számtalan politikus, üzletember oldalán segítek, hogy megtalálják a fontos partnereket, a megfelelő helyszíneket.

Családi napok

Ahol néha az intuíciós készség és a gyors reagálás, a pedagógusmúlt sokat segített, hogy jól sikerüljenek. Az egyik kedvencem. Sokféle ember, sokféle igénnyel – mégis a közösségtudat, a csapat építése a legfőbb feladat. Egy jól sikerült családi nap, akár hosszú évekre is pozitív témát és egységet jelenthet egy cégen belül, ha jól oldom meg a feladatomat.

Karácsonyi és szezonális rendezvények

Ahol egy hosszabb periódust zárunk le, lehetőleg oldott hangulatban, jó ételekkel és italokkal, szórakoztató programokkal. Végig közvetlen hangnemben, pozitív kommunikációval, a csapategység és a sikeres periódus tudatában. Kifejezetten kedvelem, hiszen számtalan remek beszélgetés, jó emlékek fűznek jól sikerült partikhoz.

Fogadások, vacsorák

Ahol a stílus és egy korábban egyeztetett ötlet mentén irányítom a vendégsereget az egymás közötti oldott kommunikáció, az elégedettség, a sikeres este irányába. Igyekszem aktív résztvevője lenni az estének, ami sok esetben segített a party gördülékeny kimenetelében.

Önkormányzati, minisztériumi és állami rendezvények

Sokáig tartottam az ilyen típusú rendezvényektől, ahol gyakran politikusok, neves gondolkodók, celebritások adják egymásnak a mikrofont az én vezetésemmel, de egy idő után nagyon megkedveltem az ilyen, gyakran nagy közönség előtt zajló történéseket. Az emléktábla avatástól, nemzeti ünnepeinken keresztül a gyermeknapig vagy létesítmény átadóig sokféle rendezvény levezénylését kaptam meg és vezettem sikerrel.